برای ایرانیان پرتالی است متمرکز به جغرافیای گردشگری که این جغرافیا بستر مناسبی برای توسعه سایر بانکهای اطلاعاتی از قبیل مشاهیر و بزرگان هر شهر و بررسی آثار آنها و بانکهای اطلاعاتی مثل، خدمات و گردشگری که شامل غذاهای محلی،سوغات،صنایع دستی،بازار،صنعت،اکوتوریسم می باشد.با فرستادن عکس،سفرنامه،فیلم کوتاه،گذاشتن کامنت در آخر هر مطلب و معرفی شغل یا کار خود در آن منطقه، و با به اشتراک گذاشتن این مطالب به توسعه صنعت توریسم کشور کمک کرده باشیم
پنج شنبه ١٣ مهر ١٤٠٢
جستجوی پیشرفته   جستجوی وب
گردشگری
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر:
عضویت
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 33328
 بازدید امروز : 494
 کل بازدید : 64523893
 بازدیدکنندگان آنلاين : 4
 زمان بازدید : 1.2663
سوادکوه

شهرستان سواد كوه

سوادکوه - دوآب - پل راه آهن

شهرستان سوادكوه كه از تركيب و توسعة فضاهاي روستايي مناطق دره اي و كوهستاني شكل گرفته است، از مناظر زيباي طبيعي، اعتدال آب وهوا و پوشش گياهي انبوه برخوردار است و باتوجه به آثار ديدني و تاريخي پل ورسك، غارهاي مختلف، پل شاپور شيرگاه به يكي از كانون هاي جذب گردشگران تبديل شده است. طبيعت اين شهر كوهستاني و دره اي و بسيار زيباست.

 مراكز ديدني و تاريخي

شهرستان سوادكوه از تركيب و توسعه فضاهای روستايی مناطق دره‌ای و كوهستانی شكل گرفته و از مناظر زيبای طبيعی، اعتدال آب و هوا و پوشش گياهی انبوه برخوردار است. گفته مي‌شود زيباترين چشم اندازهاي پاييزي را در اين نقطه از استان‌مازندران‌ مي توان ديد. با توجه به آثار ديدنی و تاريخی پل ورسك، غارهای مختلف، پل پاپور شيرگاه اين شهرستان به يكی از كانون های جذب گردشگران تبديل شده است.

طبيعت اين منطقه‌ي‌كوهستانی- دره ای و بسيار زيباست. شهرستان سوادكوه‌در 75 كيلومتری جنوب باختری ساری و در مسير راه اصلی تهران – قائم شهر (جاده فيروزكوه) واقع شده است. شهر پل‌سفيد مركزاين شهرستان است كه در 53 درجه و 3 دقيقه‌ درازای خاوری و 36 درجه و 7 دقيقه‌پهنای شمالی قرار گرفته و از شمال به قائم‌شهر، از خاور به ساری، از جنوب به رشته‌كوه البرز و از باختر به شهرستان بابل محدود می‌شود. پل سفيد در منطقه كوهستانی واقع شده كه كوه های آن می توان «سامان سی»، «ستيك»، «والوات»، «غل غلوك»، «گتو» و «لاكتا» را نام برد.

آب كشاورزی سوادكوه از رودخانه تأمين می‌شود و محصولات كشاورزی آن را برنج، گندم، جو و تره بارتشكيل‌مي‌دهند.جاجيم‌بافی،گليم‌بافی،دست‌بافت‌ها،سفال،ظروف‌چوبی‌و حصيربافی از مهم ترين صنايع دستی شهرستان سوادکوه محسوب مي‌شوند. درياچه شورمست در جنوب‌باختری پل سفيد، قلعه كنگودر 20 كيلومتری جنوب خاوری سوادكوه، امام زاده عبدالحق در بخش زير آب، برج لاجيم در روستای لاجيم سوادكوه، پل ورسك بر روی دره ورسك و محله قديمی آلاشت در روستای آلاشت در سوادكوه از جمله معروف‌ترين ديدني‌هاي شهرستان سوادكوه به شمار مي‌آيند. راه اصلی فيروزكوه – پل سفيد – محمد آباد – به سوی خاور به درازای 40 كيلومتر اصلي ترين راه دسترسي به اين منطقه است.

منابع:

 http://shirgah.persianblog.ir

http://www.bavand.ir

گردآورنده:  فتح الله دیانی